DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit și indisponibilizat două autocamioane aflate în atenția autorităților din Slovenia, precum și un microbuz căutat de autoritățile din Germania.

În acest sfărșit de săptămână, la diferite intervale de timp, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-au prezentat pentru efectuarea formalităților de control, doi cetățeni turci conducând două autocamioane înmatriculate provizoriu în Austria, și un cetățean bulgar aflat la volanul unui microbuz, înmatriculat în Bulgaria.

Cu ocazia efectuării verificărilor, polițiștii de frontieră doljeni au constatat faptul că cele două autocamioane marca Volvo, se află în atenția autorităților din Slovenia, figurând ca bunuri căutate pentru confiscare, ambele alerte fiind emise la data de 01.06.2023.

În cadrul verificărilor, s-a constatat că și microbuzul, marca Mercedes Benz, figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de către autoritățile germane, din data de 22.05.2023.

Șoferii celor trei mijloace de transport au declarat poliţiştilor că nu aveau cunoştinţă despre faptul că acestea se află în litigiu.

„Cele două camioane, estimate la o valoare de 441.000 lei fiecare, precum și microbuzul în valoare de 55.000 lei, au fost indisponibilizate la sediul S.T.P.F. Dolj, până la darea unei soluții finale de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat.

În cauză, au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la infracțiunea de furt, fapta fiind prevăzută de art. 270, alin. 1 din Codul Penal”, arată Poliția de Frontieră.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.