DSV Dolj poate testa laptele și cornul livrate elevilor. Părinții trebuie să...

DSV Dolj poate testa laptele și cornul livrate elevilor. Părinții trebuie să facă reclamații la sediul Direcției

2.037
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Părinții copiilor din județul Dolj continuă să acuze calitatea cornului și a laptelui bătut oferit de către autorități elevilor, la școală, dar dacă o fac doar în postările de pe paginile de Facebook nu este suficient, a spus directorul Direcției de Sanitar Veterinare Dolj, Andrei Butaru.

Pentru a interveni în aceste situații despre care părinții și reprezentanții unităților școlare vorbesc de aproape o săptămână, inspectorii DSV Dolj au nevoie de măcar o reclamație făcută la sediul direcției, Butaru spunând că se pot face teste bacteriologice.

„Noi intervenim pe tot ceea ce înseamnă probleme microbiologice, nu ce ține de calitate. A discuta despre calitatea unui produs este foarte dificil. Protecția Consumatorului este într-o măsură mai mare. Când elevii primeau lapte, cel pasteurizat, eu a făcut un astfel de examen și a ieșit în parametri normali, ca încărcătură bacteriologică. Acum, despre cazurile din prezent, noi nu am primit nicio sesizare în acest sens, dar dacă sunt părinți aflați în situații de acest fel pot veni cu produsul, cu acel lapte bătut și facem un examen bacteriologic”, a explicat Andrei Butaru.

Toate aceste probleme au fost făcute publice la sfârșitul săptămânii trecute, neexistând niciun părinte care să fie mulțumit de produsele pe care elevii le primesc. Cornurile sunt foarte tari, unele au prezentat puncte de mucegai, laptele de băut este foarte fluid, ambalajele sunt murdare, iar merele par a fi trecut printr-un proces de deshidratare.

Conducerea Consiliului Județean Dolj, instituție care susține financiar acest program, plătind mărul, cornul și laptele, încearcă să rezolve situația purtând discuții și notificând firmele responsabile, iar dacă va fi cazul se vor imputa sume de bani și se va merge chiar până la rezilierea contractelor.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7407

    Le dati la copii mancare trash food.. nemernicilor.. !!!
    Tipic romanesc se arunca vina unii pe altii, nu noi cei de la protectia consumatorilor, ba ca nu sunt reclamatii, ba gasesc tot felul de scuze puerile..
    De autosesizari nu au auzit domnii?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.