Elevii de 10 ai Doljului, la Evaluare și Bacalaureat, recompensați financiar

Elevii de 10 ai Doljului, la Evaluare și Bacalaureat, recompensați financiar

2.629
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Elevii doljeni care au obținut note maxime la examenul de bacalaureat, respectiv cel de evaluare națională, vor fi premiați, evenimentul având loc, luni, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Dolj.

Potrivit unui comunicat de presă al ISJ Dolj, sunt patru elevi care au obținut media 10 la Bacalaureat și 31 la Evaluarea Națională.

„Cu această ocazie vor fi premiați patru absolvenți ai învățământului liceal, care au obținut media 10 la Examenul Național de Bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2019 și 31 de absolvenți ai învățământului gimnazial, care au obținut media 10 la Examenul de Evaluare Națională pentru absolvenții clasei a VIII-a din anul 2019”, se arată într-un comunicat de presă remis de ISJ Dolj.

Potrivit unei hotărâri de guvern, din august, elevii care au obținut 10 la Examenul de Bacalaureat vor fi recompensați cu suma de 3.000 de lei, cei care au luat media maximă la Evaluare Națională, cu suma de 1.000 de lei.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.