DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Piteşti, Valea Mare – Coloneşti, are un stadiu fizic de 23%, potrivit ultimelor informaţii remise de Compania de Drumuri (CNAIR).

Potrivit sursei citate, constructorul are şi pe acest tronson o mobilizare impresionantă.

„1.000 de persoane, 300 de echipamente și utilaje, 23% stadiu fizic. Așa arată,  în câteva cifre și imagini, tronsonul 3 al DEx12 Craiova-Pitești, Valea Mare-Colonești.  Tronsonul 3 are o lungime de 31,75 km și are o valoare de execuție a proiectului de 670,71 milioane lei fără TVA”, transmite CNAIR.

Loturile 2, 3 şi 4 ale Drumului Expres Craiova-Piteşti sunt executate de acelaşi constructori, Asocierea de firme românești SA&PE Construct – Spedition UMB – Tehnostrade.

Drumul expres Craiova – Pitești este împărțit în patru loturi, are o lungime totală de 121 de km, prevede câte două benzi pe sens de câte 3,5 metri lățime fiecare, fără bandă de urgență, acostamente de câte 1,5m pe fiecare parte și o bandă mediană cu separator lată de 3 metri.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.