DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Elevii din anii terminali se întorc la şcoală, începând de astăzi, şi până pe 12 iunie vor face pregătire pentru examenele naţionale, respectiv Evaluarea Naţională şi Bacalaureat.

În perioada 2 – 12 iunie, elevii se vor pregăti şi vor fi consiliaţi pentru cele două examene de final de an, iar prezenţa în această perioadă la şcoală este opţională, a anunţat Ministrul Educaţiei, Monica Anisie.

În judeţul Dolj, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, aproximativ 11.000 de elevi vor susţine examenele de final de an.

Cei care doresc pot face pregătire cu profesorii, la şcoală, durata activităţilor petrecute de elevi în sălile de clasă nefiind mai mare de trei ore pentru elevii de liceu şi de două ore pentru elevii de gimnaziu, iar pentru elevii care studiază în limbile minorităţilor naţionale, activitatea de pregătire nu va dura mai mult de patru ore pentru elevii de liceu şi trei ore pentru gimnaziu.

De asemenea, pentru elevii care nu vor participa fizic la pregătire în vederea susţinerii examenelor naţionale vor fi organizate activităţi de pregătire online sau de pregătire alternativă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.