Mașini noi pentru IPJ Dolj

Mașini noi pentru IPJ Dolj

2.129
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Nouă mașini au intrat în dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, astăzi, autoturismele urmând a fi folosite în misiunile operative desfăşurate de către anagajații instituției. 

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Dolj, cele nouă autospeciale au fost repartizate Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj de către Poliţia Română, în cadrul procesului de înnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne şi vor fi folosite în activităţile operative.

„Înnoirea parcului auto al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj va conduce la îmbunătăţirea timpilor de reacţie în situaţii de intervenţie, la creşterea mobilităţii şi, implicit, la îmbunătăţirea serviciului poliţienesc. Întregul efort de îmbunătăţire a mobilităţii Poliţiei Române are ca beneficiar final cetăţenii, astfel încât întreaga comunitate să poată beneficia de un plus de siguranţă şi de un serviciu poliţienesc de calitate”, se arată în comunicatul de presă.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    261

    Tot logane, tot logane ? Au si acum logane noi, wolskwagine, polo, etc. Masini noi ca masini, dar nu isi fac treaba, aici e buba mare.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.