Medic din Mischii, dosar penal pentru că nu ar fi trimis în...

Medic din Mischii, dosar penal pentru că nu ar fi trimis în izolare două persoane venite din străinătate

2.319
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un medic de familie din comuna Mischii s-a ales cu dosar penal pentru că nu ar fi informat două persoane venite din străinătate că trebuie să stea în izolare, încălcând, astfel,  măsurile stabilite pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

Medicul este cercetat pentru abuz în serviciu şi zădărnicirea combaterii bolilor.

„La data de 25.03.2020, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 297 alin. 1 şi 352 alin. 1 Cod penal. Din conţinutul actului de sesizare rezultă indicii temeinice că numitul D. I., medic de familie în comuna Mischii, jud. Dolj, şi-ar fi îndeplinit în mod defectuos atribuţiile de serviciu specifice prevenirii răspândirii COVID 19 cu ocazia întocmirii formalităţilor necesare plasării în autoizolare a două persoane care au revenit pe teritoriul României după tranzitarea unor state afectate de pandemie. În prezent, în cauză cercetările se desfăşoară in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunilor sesizate”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

 

1 COMENTARIU

 1. #1
  Member
  Data de inscriere
   05-04-2013
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  188

  Bă Terminați in plm odată cu schema asta politica venită de la soldații din SUA cu gazul toxic…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.