Numărul înmatriculărilor a crescut cu 150%

Numărul înmatriculărilor a crescut cu 150%

7.655
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

12.000 de mașini au fost înmatriculate de la 1 februarie până acum în Dolj. Numărul înmatriculărilor de mașini a crescut cu 150% față de aceeași perioadă a anului trecut. La fel și coada la ghișee. Oamenii au ajuns să stea peste noapte în fața Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Dolj. Toată această situație ar putea fi evitată dacă ar folosi platforma de programare on-line.

 

De la 1 februarie s-a scos taxa de mediu pentru înmatricularea autovehiculelor, așa că toată lumea care fie avea mașina înmatriculată în Bulgaria, fie și-a cumpărat una second-hand a dat buzna la înmatriculări. „Eu aveam o mașină luată cu 1500 de euro din Germania și mă costa înmatricularea peste 1000 de euro. Am ales să fac acte la bulgari. Acum dacă nu mai plătesc suma asta vă dați seama că îmi convine să o înmatriculez în țară. Am stat la coadă o zi întreagă”, a povestit Șerban Dicu, un șofer care a reușit să depună actele. 12.064 de autoturisme au fost înmatriculate până acum în Dolj, față de 4888 anul trecut din februarie până în mai.

 

Coada ar putea fi evitată dacă oamenii s-ar programa on-line pe platforma http://www.permise-inmatricularidolj.ro/ unde programarea se imediat, iar timpul de așteptare este foarte mic. „Avem programări online cu scopul de a reduce disconfortul creat de cozi și aglomerație. Ne-am dori să știe că există acet site. Nu există perioade de întarziere, se respectă cu strictețe ora programată și există birou dedicat. Ca să ușurăm accesul am simplificat site-ul și se afișează cu verde locurile libere”, a precizat Maria Vasile, împuternicit șef Serviciu premise si inmatriculari. În acest moment timpul de asteptare este foarte mic. Doar două zile sunt ocupate, iar la coadă nu se stă dacă se ajunge la ora stabilită.

 

Într-o săptămână vor exista programări online și pentru depunerea actelor pentru emiterea permisului de conducere.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6814

    Foarte bine ca s-a scos taxa ilegala de prima inmatriculare. Sa suplimenteze ghiseele !!.. Bani stiu sa ia din taxe, impozite si amenzi !!

    V.M.P.T.I.S.I.2017 !!
  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     01-08-2008
    Locatie
     Sarari
    Mesaje
    399

    Au scos taxa după ce au umplut buzunarele bulgarilor!

    While we speak, time is envious and is running away from us. Seize the day, trusting little in the future. Zambetul este ca stergatorul de parbriz .Nu opreste ploaia,Dar te ajuta sa iti vezi de drum !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.