O versiune ST de înaltă performanţă, a unui model Puma, va fi...

O versiune ST de înaltă performanţă, a unui model Puma, va fi produsă la Craiova

2.020
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Ford România va produce în premieră, la Craiova, o versiune ST de înaltă performanţă a unui model al constructorului american. Astfel, după versiunea premium Vignale a Puma, Ford va produce începând cu acest an şi modelul Puma ST. Primele imagini cu Puma ST au fost publicate pe contul de Twitter al Ford Marea Britanie.

Compania nu a oferit informaţii în acest sens, însă având în vedere că Puma utilizează o platformă tehnică comună cu Fiesta, cel mai probabil Puma ST va prelua motorul şi transmisia de la Fiesta ST. Aceasta are sub capotă un motor supraalimentat de 1,5 litri în 3 cilindri de 200 CP şi permite o accelerare de la 0 la 100 km/h în 6,5 secunde. Modelul are un preţ de pornire de peste 20.000 de euro, fiind şi cel mai scump model ce va fi asamblat în România.

Ford România a reluat luni producţia SUV-urilor EcoSport şi Puma la Craiova, după şase săptămâni în care aceasta a fost oprită din cauza pandemiei de coronavirus.

Sursa: zf.ro

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.