DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova se pot face, începând de astăzi, programări în format electronic, pentru pacienții cu probleme neurologice. 

Astfel, pacienții care au nevoie de serviciile medicale oferite de către medicii care lucrează în Ambulatoriul Integrat de Neurologie al Spitalului de Neuropsihiatrie Craiova, pot face programarea din fața calculatorului sau folosind telefonul mobil.

„Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova vine in sprijinul pacienților care au nevoie de consultații în Ambulatoriul Integrat de Neurologie. Programarea pacienților în vederea acordării serviciilor medicale se poate face de acum ON-LINE pe site-ul spitalului www.scnpc.ro”, anunță reprezentanții unității medicale.

Intrând pe site, la rubrica Programări online, se găsesc etapele pe care pacientul trebuie să le parcurgă pentru a se programa.

Se alege medicul, data și ora, în funcție programul cadrului medical, și se introduc informațiile despre pacient pentru a finaliza procedura.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.