DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 100 de comercianți din Dolj, Olt, București, Satu Mare, Cluj, Dâmbovița, Vrancea, Argeș, Covasna, Brașov, Ilfov, Bacău, Harghita și Teleorman vor fi prezenți la Târgul de Crăciun organizat la Craiova, în acest an. 

Potrivit reprezentanților Primăriei Craiova, comercianții care s-au înscris în vederea participării la Târgul de Crăciun vor avea o gamă largă de produse, respectiv: dulciuri de casă, cozonac, gogoși, turtă dulce, wafe, clătite, plăcinte, vată de zahăr, mâncare tradițională(afumături, șuncă, bulz, jumări, pomana porcului, grătare), băuturi calde/răcoritoare, stroh, vin fiert, fast food, baclava, nuci, prune uscate, brânză, cașcaval, must, dulcețuri sau siropuri.

Totodată, nu vor lipsi obiectele decorative, respectiv: ceramică, poșete – pielărie, articole crosetate, fulare, păpuși, tablouri pictate, bijuterii, cadouri specifice Sărbătorilor de Iarnă, globuri pictate.

Și anul acest vor face parte din program atelierele organizate pentru copii. Este vorba despre ateliere de pictură, ceramică, sau cele de pictat globuri, toate urmând a fi organizate în „Căsuța lui Moș Crăciun”.

În ceea ce privește zona de desfășurare a Târgului de Crăciun, căsuțele și rulotele cu bunătăți vor fi amplasate în Piața „Mihai Viteazul”, pe Centrul Vechi, în Piața „William Shakespeare”, zona  Doljeana, Părculețul de la Mitropolie – Casa Băniei și Craiovița – zona Racheta.

Târgul de Crăciun va fi deschis, la Craiova, pe 11 noiembrie, zi în care va fi aprins și luminatul festiv.

Tot pe 11 noiembrie, în pe AI Cuza, zona Universității, va avea loc „The Artist Awards 2022“, un spectacol care presupune decernarea unor premii către cei mai ascultaţi şi cei mai populari artişti din industria muzicală autohtonă.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.