DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Șoferul care a lovit cu mașina o fată, în vârstă de 10 ani, pe o stradă din Craiova și care ulterior a părăsit locul faptei, a fost depistat de către polițiști.

Potrivit IPJ Dolj, este vorba despre un tânăr de 21 de ani, din comuna Galiciuica, bănuit că în ziua de 19 octombrie, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bariera Vâlcii din Craiova, ar fi accidentat o minoră de 10 ani, din localitate, după care ar fi părăsit locul accidentului.

„Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitate de parchet competentă”, arată reprezentanții IPJ Dolj.

Accidentul a avut loc miercuri, fetița fiind dusă la spital de către tatăl ei. Aici, cadrele medicale au anunțat poliția despre cele întâmplate, oamenii legi demarând ancheta în vederea identificării mașinii și depistării șoferului acuzat de comiterea faptei.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.