Prinsă cu sute de pachete de țigări de contrabandă, în Piața Centrală

Prinsă cu sute de pachete de țigări de contrabandă, în Piața Centrală

9.541
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O femeie din Craiova este cercetată penal după ce sâmbătă a fost prinsă de către jandarmi doljeni, având într-o plasă 130 de pachete cu țigări fără timbru. 

Femeia ieșea dintr-un stand, în zona Pieței Centrale Craiova. Fiind întrebată cu privire la pachetele de ţigări deţinute, aceasta nu a putut să justifice provenienţa lor.

„Existând suspiciunea rezonabilă că în locaţia respectivă există şi alte produse accizabile, la faţa locului au fost solicitaţi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, iar în urma verificărilor efectuate a mai fost găsită cantitatea de 63.300 ţigarete fără marcaj fiscal specific românesc”, au transmis reprezentanții IJJ Dolj, într-un comunicat de presă.

Femeia a fost dusă la sediul IPJ Dolj unde i-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinerea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia”.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice continuă cercetările în acest caz.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     21-01-2020
    Mesaje
    0

    Provin de la familia afrenie cărora li se zice Fram din comuna ghidici județul Dolj sunt cei mai mari contrabandiști aduc țigările cu tiruri din serbia și sunt protejați se pare se plimba cu un BMW x5 modelul nou alb are WJR la nr luate în rate pe o firma din Craiova are un palat de casa la selgross și mai deține un seria 7 modelul nou wsn la nr luat pe numele socrului viceprimar intro comuna din dolj

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.