PSD a decis: Mihail Genoiu este candidatul la alegerile pentru Primăria Craiova

PSD a decis: Mihail Genoiu este candidatul la alegerile pentru Primăria Craiova

9.076
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Anunțul a fost făcut, azi, de președintele PSD Dolj, Claudiu Manda, pe pagina sa de Facebook”. Potrivit postării, decizia a fost luată în cadrul unei discuții cu președintele PSD, Liviu Dragnea. Mihail Genoiu este, în prezent, primarul interimar al Craiovei.

”(…) Concluziile discuției au fost că echipa de parlamentari rămâne neschimbată pentru a continua implementarea programului de guvernare și proiectele de interes regional cum ar fi construirea drumului expres în regim de autostradă Craiova-Pitești și a spitalului regional, iar Mihail Genoiu rămâne să ducă la îndeplinire proiectele asumate la nivelul administrației locale craiovene. Mihail Genoiu devine, astfel, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Craiova, având ca obiectiv continuarea proiectelor validate de votul din iunie 2016, împreuna cu echipa de consilieri locali PSD”, a scris Claudiu Manda pe Facebook.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Olguța Vasilescu, președintele PSD Craiova, anunța la un post local de televiziune că pe lista potențialilor candidați sunt senatorul Claudiu Manda, senatorul radu preda și viceprimarul Mihail Genoiu. Zilele trecute, Manda anunța că nu intră în calcul pentru fotoliul de primar.

Alegerile parțiale pentru fotoliul de primar al Craiovei vor avea loc pe 11 iunie 2017, în urma unei hotărâri adoptate de Guvern în ședința de săptămâna trecută.

Sursă foto cover: Facebook



5 COMENTARII

  1. #1
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-12-2005
    Locatie
     1Mai
    Mesaje
    1653

    Ce mecla de „INCORUPTIBIL” are…

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     11-04-2017
    Mesaje
    8

    Nu degeaba a fost subalternul mafiotiilor rosii. El oricum facea ce ziceau ei, si ca sa ocupe iar o functie chiar mai mare de ce a ocupat pana acum, a acceptat sa joace dupa cum canta mafia rosie a judetului, si uite asa toti mafiotii rosiii sunt fericiti, desi asta pana mai ieri era din alt partid, lafel de mafiot ca toate celelalte.

    Legile țării nu interzic nimănui să fie imbecil
  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6804

    El ca el dar zgripturoaica de nevasta-sa mi-a facut zile fripte si eu pe cine imi face zile fripte nu uit nici la a 10 reincarnare .

    V.M.P.T.I.S.I.2017 !!
  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     19-06-2011
    Mesaje
    153

    Psd a decis dar nu trebuie sa votam si noi sa trecem la dictatura?

  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     11-04-2017
    Mesaje
    10

    Bine ai venit in mafia mare mihaile, numai asa ai mult mai mult de castigat

    Legile țării nu interzic nimănui să fie imbecil

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.