DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 72 de ani, din județul Dolj, a ajuns la spital, luni după-amiaza, în urma unui accident rutier care a avut loc la ieșirea din municipiul Caracal către Craiova. Patru mașini au fost implicate în evenimentul rutier, iar pentru șoferul doljean etilotestul a arătat că acesta era băut.  

Potrivit IPJ Olt, în eveniment au fost implicate patru autovehicule, respectiv o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 45 de ani, din județul Gorj, un autoturism, condus de un bărbat, de 72 de ani, din județul Dolj, altul condus de un bărbat, de 39 de ani, din județul Teleorman și o a patra mașină condusă de un bărbat, de 38 de ani, din județul Olt.

„În urma evenimentului rutier, bărbatul de 72 de ani, din județul Dolj, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Municipal Caracal. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar pentru cei trei bărbați cu vârstele de 38, 39, respectiv 45 de ani, rezultatele au fost negative, iar pentru bărbatul de 72 de ani a rezultat o concentrație alcoolică de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat”, arată IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.