Ștefan Stoica, președinte PNL Dolj: „La Craiova și la Dolj suntem fruntași”

Ștefan Stoica, președinte PNL Dolj: „La Craiova și la Dolj suntem fruntași”

4.160
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele PNL Dolj, Ștefan Stoica, a declarat, duminică seara, după anunțarea rezultatului exit-poll, că cei din PNL au certitudinea că au câștigat.

Stoica a mai spus că în Craiova și în Dolj „sunt fruntași”.

„După cum ați văzut exit-poll-ul comandat de PSD, PSD și PNL, suntem aproximativ la egalitate și mai sunt și voturile din diaspora, după cum bine știți. Noi avem certitudinea că am câștigat alegerile parlamentare. Uitându-ne tot pe aceste exit-poll-uri, vedem mai multe partide care sunt undeva la peste 5%: PNL, USR, PMP, UDMR, care fac parte din familia Populară Europeană, care au majoritatea în acest moment. Mulțumim tuturor cetățenilor care au ieșit la vot. După cum știți, la Craiova și la Dolj suntem fruntași. Ca de fiecare dată, PNL a avut reprezentanți în fiecare secție, aceștia au întâmpinat multe probleme, le dorim mult succes în procesul de numărare. Trebuie să fie foarte atenți, am mai văzut estimări cu care s-au culcat seara președinți și dimineața au rămas pe dianafară. Avem certitudinea că PNL va câștiga și va forma noul guvern”, a declarat Stoica.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Afacerist
  Data de inscriere
   30-04-2007
  Locatie
   downtown
  Mesaje
  9557

  Cretinul asta e pe legale .

  Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.