DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Craiova, este căutat de polițiști, după ce soția acestuia le-a spus că tânărul a plecat de acasă, în data de 24 august și nu a mai revenit.

Potrivit IPJ Dolj, în urma cercetărilor efectuate, nu este prima dată când bărbatul pleacă de acasă. Soția este speriată, cel mai probabil, pentru că de obicei acesta revenea la domiciliu după o zi sau două, ceea ce acum nu s-a mai întâmplat.

„Ieri, poliţişti din cadrul Secția 5 Poliție Craiova au fost sesizaţi de o femeie de 34 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că soțul său, Fistogeanu Nicolae, zis „Neamţu”, în vârstă de 36 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu în ziua de 24 august  şi nu a mai revenit până în prezent.  Din primele verificări s-a stabilit faptul că acesta a mai plecat voluntar de la domiciliu în repetate rânduri, revenind după o zi sau două”, a declarat Grădinaru.

Semnalmentele bărbatului sunt: înălțime 1,72 metri, greutate aproximativ 85 – 90 kg, față ovală, păr blond, tuns scurt, ochi albaştri, pe braţul drept are un tatuaj reprezentând un ochi, iar pe piept un tatuaj reprezentând un pui de leu.

În momentul plecării purta un tricou alb cu flori albastre, pantaloni scurţi de culoare albă şi ochelari de soare maro.

Persoanele care pot da informaţii despre bărbat sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.