Teodorovici, la Craiova: „Dacă anul viitor nu începe construcția la spitalul regional,...

Teodorovici, la Craiova: „Dacă anul viitor nu începe construcția la spitalul regional, eu îmi pun demisia pe masă”

6,989
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a anunțat, la Craiova, în cadrul unei conferințe de presă, că va demisiona dacă, anul viitor, nu va demara construirea Spitalului Regional Craiova.

Teodorovici a spus că nu mai are rost să se facă o analiză a demersurilor care nu s-au făcut până acum, în legătură cu aceste spitale, și că indicat ar fi să se facă ceva cu aceste proiecte.

„Ca un motiv de încredere pentru cei din regiune, am spus-o chiar aici în conferință. Dacă anul viitor nu începe construcția la spitalul regional, eu îmi pun demisia pe masă. Chiar dacă nu este treaba mea ca ministru de Finanțe, am s-o fac din mai multe motive. În primul rând, din dragostea pentru acești oameni care merită efectiv acest spital în regiune și fiind și președinte executiv am o răspundere în plus. Nu stăm acum să analizăm ce nu s-a făcut. Ideea este să facem. Odată ce lucrările vor începe, termenul maxim de execuție este de trei ani”, a spus Teodorovici.

Ministrul Finanțelor Publice a participat, marți, la Conferința Organizației Județene PSD Dolj, alături de premierul Viorica Dăncilă.

2 COMENTARII

 1. #1
  Spammer
  Data de inscriere
   01-12-2005
  Mesaje
  2239

  Acum stau linistit. E clar ca se construieste spitalul.

 2. #2
  Trancer
  Data de inscriere
   11-08-2008
  Locatie
   Крайова
  Mesaje
  497

  Oricum nu mai sunteti la putere la anul.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.