DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un magazin din comuna Calopăr, județul Dolj, a ars, luni seara, în urma unui incendiu izbucnit din cauza unui scurtcircuit. 

Potrivit ISU Dolj, incendiul a avut loc, luni seara, la ora 23.00.

Când pompierii au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta violent la întreaga construcție și exista posibilitatea să se extindă.

„În data de 19.09.2022, Secția Pompieri Segarcea a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o societate comercială propietatea unei persoane din comuna Calopăr. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta cu violență la întreaga construcție, existând posibilitatea de propagare la anexele învecinate. În urma incendiului au ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 200 mp, mobilier și aparate electronice din interior. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric (cablu electric defect)”, arată ISU Dolj.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.