DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit, în urma unui control amănunțit efectuat asupra unui ansamblu rutier, cantitatea de 8.400 de țigarete, ascunse și nedeclarate, care aparțineau șoferului, un cetățean maghiar.  

Potrivit Poliției de Frontieră, șoferul maghiar s-a prezentat în vamă, luni noaptea.

În urma efectuării controlului, poliţiştii au descoperit ascunse 8400 de țigarete-420 de pachete inscripționate cu nume diferite de mărci, care aveau aplicate timbru de acciză Turcia și de proveninență Duty Free.

„Colegii noștri au stabilit faptul că țigările aparțineau persoanei sus-menționate care nu a putut prezenta documente de proveniență pentru aceste produse. Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 9.660 lei, a fost indisponibilizată de către polițiști iar, în cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete , conform art. 452 din  Legea 227/2015”, arată Poliția de Frontieră.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.