Angajații DJTS Craiova, CSM și cei ai Casei Studenților Craiova, în grevă...

Angajații DJTS Craiova, CSM și cei ai Casei Studenților Craiova, în grevă generală

1.279
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Angajaţii Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Dolj, cei ai Clubului Sportiv Municipal şi ai Casei Studenţilor Craiova au intrat în grevă generală, începând de astăzi. Aceștia sunt nemulțumiți, printre altele, de nivelul salarial.

Potrivit liderului de sindicat, Mihai Milu, angajaţii celor trei instituţii au întrerupt, începând de miercuri, orice activitate. „Angajații din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului sunt în grevă. Protestul se desfășoară începând de azi, 8 august 2018. La nivel local, instituții subordonate MTS sunt DJST Dolj, CSM și Casa Studenților. Greva generală presupune întreruperea oricărei activități zilnice desfășurate de către angajații instituțiilor enumarate anterior“, a explicat Milu.

Referitor la șansele de rezolvare a situațiilor din acest domeniu, de la declanșarea protestelor, nu s-au făcut progrese în rezolvarea nemulțumirilor celor care muncesc în Sport și Tineret, iar Ministerul nu a inițiat negocieri reale pentru deblocarea situației reclamate, au mai spus sindicaliștii. „Angajații din subordinea MTS sunt hotărâți să își recapete drepturile, să nu mai muncească fără să fie plătiți și solicită: «plata egală pentru muncă egală»”, este mesajul acestora.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.