30 de elevi de la Câmpina fac practică la IPJ Dolj

30 de elevi de la Câmpina fac practică la IPJ Dolj

1.383
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Elevii, din cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, seria 2015-2017, efectuează, începând de astăzi, un stagiu de practică la subunitățile Inspectoratului Județean de Poliție Dolj. 

 

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, cei 30 de viitorii poliţişti îşi vor desfăşura stagiul de practică la structurile de ordine publică din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, secţiilor de poliţie rurale şi urbane, precum şi la posturile de poliţie comunală. Fiecare elev a fost repartizat unui tutore profesional, un poliţist cu experienţă profesională, care are rolul de a supraveghea şi îndruma viitorul poliţist în această perioadă, având posibilitatea de a-şi pune în valoare cunoştiinţele teoretice şi practice acumulate la orele de curs.

 



3 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-01-2009
    Mesaje
    379

    Doamne ajuta! Sa nu devina nici unul dintre ei milițian…

  2. #2

    Sa vada ei cum e pe la Dolj nu s câinii cu covrigi ca peste tot sefi,pile,nepoți,nasi, fini etc etc in toate armele nu numai politie

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     08-04-2011
    Mesaje
    29

    Viitorii spagari !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.