Adjuncți noi la IPJ Dolj și șefi noi la secțiile 2 și...

Adjuncți noi la IPJ Dolj și șefi noi la secțiile 2 și 3 Poliție Craiova

12.990
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Echipa managerială a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj s-a completat prin împuternicirea comisarului de poliţie Dan Adrian şi a comisarului şef de poliţie Dumitrescu Laurenţiu Bănu în funcţiile de adjuncţi ai şefului de inspectorat doljene, începând cu 11 ianuarie 2018, conform reprezentanților poliției doljene.

Ambii poliţişti sunt absolvenţi ai Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza din Bucureşti. În ultima perioadă, cei doi au îndeplinit funcţiile de şefi secţie la Secţia 2 Poliţie Craiova, respectiv Secţia 3 Poliţie Craiova.

După numirile la vârful IPJ Dolj, la conducerea celor două secţii de poliţie urbane din Craiova au fost împuterniciţi comisarul şef de poliţie Paraschiv Dumitru – la Secţia 2 Poliţie Craiova, respectiv comisar de poliţie Pîrvan Laurenţiu – la Secţia 3 Poliţie Craiova. Totodată, subcomisarul de poliţie Nicolăescu Ion a fost împuternicit în funcţia de adjunct al şefului Secţiei 3 Poliţie Craiova.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.