Arabesque își redeschide porțile, la Craiova

Arabesque își redeschide porțile, la Craiova

3.208
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Magazinul de construcții Arabesque își redeschide joi porțile, în Cetatea Băniei. Locuitorii orașului Craiova, precum și cei din zonele învecinate, sunt așteptați astăzi la sediul magazinului situat pe Bulevardul Decebal, Nr. 111A. Cei ce vor fi prezenți la eveniment vor avea parte de o surpriză: pentru o comandă de peste 50 de lei noi vor primi cadou o șurubelniță multifuncțională.

Magazinul are o suprafață de patru ori mai mare și oferă clienților interesați o gamă diversificată de produse: materiale de construcții, finisaje, instalații, electrice, gresie, faianță, parchet, scule și unelte în stocuri aproape nelimitate.

Arabesque a fost reamenajat tocmai pentru a oferi clienților o experiență mai placută de cumpărare, de asemenea gândit pentru ca timpul petrecut în magazin să fie semnificativ mai scurt: fiecare categorie de produse are o culoare dedicată pentru o mai ușoară identificare.

Pe lângă materialele de construcții, clienții Arabesque beneficiază de servicii de constultanță oferite de personalul specializat din cadrul magazinului, dar și transportul gratuit al mărfii până la punctul indicat de către cumpărător. De asemenea, marfa poate fi livrată pe etapă, în funcție de stadiul lucrării.
Toți craiovenii care vor să construiască vor descoperi prețuri indecent de  mici și, în plus,  transportul se face gratuit! Pe lângă acestea, oferim și alte servici clienților noștri: consiliere, fasonare și debitare oțel beton, colorare vopsele într-o gamă variată de nuanțe, debitare și cantuire  pal, închiriere scule, transport specializat gratuit cu macara în cazul blocurilor de zidarie. În fiecare zi livrăm peste 10.000  tone de materiale, pe toate șantierele din România, iar experiența de 20 de ani ne permite să punem la dispoziția clienților nostri prețuri excelente și stocuri pe masură” a declarat Angela Rapotan, reprezentant acționariat Arabesque.

Puteți vedea aici declarația video.

Cei ce nu au drum la magazinul Arabesque pot comanda și online produsele. Transportul, de asemenea, este gratuit.

 

Arabesque-Lumina-naturala

Arabesque-1500-de-nuante Arabesque Arabesque-Transport-specializat Arabesque-Transport-gratuit Arabesque-Pret-indecent Arabesque-Materiale Arabesque-Lumina-naturala Arabesque-gazde-1 Arabesque-Director Arabesque-Consultanta Arabesque-Bucatarie Arabesque-aerisit

 

 

 

 

 

 

2 COMENTARII

 1. #1
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   craiova brazda
  Mesaje
  2550

  asta este bine oferte mai multe

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
 2. #2
  Maniac
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  3682

  sa avem ce alege

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.