Au luptat până la capăt

Au luptat până la capăt

257
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Craiova a început in forță partida de la Mediaș şi a câștigat primul sfert cu scorul 22-20. Sfertul al doilea a continuat apoi în aceeaşi notă pentru jucătorii lui Mandici care au condus chiar şi cu opt puncte pe tabela de marcaj. Finalul de sfert le-a aparţinut însă gaziştilor, care au egalat şi au trecut la conducere pe tabela de marcaj. S-a intrat în cele din urmă la cabine cu 46-43. Cele două echipe au mers apoi cap la cap în sfertul al treilea cu un uşor plus pentru gazde, astfel că la intrarea în sfertul decisiv scorul a fost 62-56. Gaz Metan s-a impus în cele din urmă cu 86-75 şi s-a calificat în semifinalele campionatului.

Marius TOMA, manager tehnic S.C.M. CRAIOVA: ” Un sezon început, official, în septembrie la Mediaş şi încheiat în această seară, tot la Mediaş. Ne-am fi dorit mult mai mult şi chiar am fi vrut să jucăm în semifinale. Din păcate am întâlnit o echipă foarte puternică care şi-a câştigat dreptul de a merge mai departe. După acest sezon în care am făcut istorie pentru baschetul craiovean felicit stff-ul ethnic şi toţi jucătorii pentru ceea ce au făcut pe tot parcursul acestui campionat. Suntem foarte mândri de ceea ce am realizat in acest an, an în care am făcut istorie şi în clasament, dar şi în tribune. S.C.M. ”U” Craiova a avut cel mai mare număr de spectatori, lucru care a contat enorm în reuşitele din acest campionat. Mulţumim tuturor fanilor noştri pentru momentele minunate pe care le-au creat şi le-am trăit împreună la meciurile din Sala Polivalentă a Craiovei.”

 

La meci au fost prezenți și suporterii echipei craiovene. Suporterii au afisat un banner pe care scria: LIBERTATE PENTRU SUPORTERI, iar pe alt banner CHARLIE LIBER

Sursa: ghidsportiv.ro

3 COMENTARII

 1. #1
  Senior Member
  Data de inscriere
   11-04-2008
  Locatie
   Nord , Craiova
  Mesaje
  910

  LIBERTATE PENTRU SUPORTERI !

 2. #2
  Senior Member
  Data de inscriere
   03-06-2006
  Mesaje
  854

  Primul meci in intregime trebuia jucat ca ultimul sfert ….

 3. #3
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   18-09-2008
  Locatie
   Orasul Leilor,Craiova
  Mesaje
  466
  Citat Mesaj initiat de cyborg
  Primul meci in intregime trebuia jucat ca ultimul sfert ….

  Nu intotdeuna ne iese asa cum gandim

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.