Bursa Generală a locurilor de muncă, pe 20 aprilie

Bursa Generală a locurilor de muncă, pe 20 aprilie

8.352
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj va organiza, pe 20 aprilie 2018, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Acest eveniment este adresat persoanelor care îşi caută un loc de muncă. De asemenea, este o oportunitate de a cunoaşte mai bine piaţa muncii şi ofertele de locuri de muncă, în vederea unei reorientări profesionale. 

Obiectivul Bursei Generale a Locurilor de Muncă este creşterea gradului de ocupare a forței de muncă disponibile în rândul șomerilor, fiind posibilă interacţiunea directă dintre angajator şi solicitant.

Angajatorii, care dispun de locuri de muncă vacante pot participa la acest eveniment. Astfel, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul  bursei la sediul instituției din Craiova, str. Eugeniu Carada, nr.13A sau o pot transmite pe adresa de e-mail ajofm@dj.anofm.ro, aneta.badulescu@dj.anofm.ro sau pe fax 0351 / 401.557.

Locația de desfășurare a evenimentului și programul vor fi comunicate în timp util.

 

3 COMENTARII

 1. #1
  Member
  Data de inscriere
   11-02-2006
  Mesaje
  145

  hoti angajam fraieri pe salariu minim !

  cine e tinar si poate sa munceasca sa plece si sa munceasca in strainatate , lasatii pe hotii astia nenorociti sa se fure intre ei !

 2. #2
  Member
  Data de inscriere
   16-10-2005
  Locatie
   craiova
  Mesaje
  149

  ) corect,au norocul ca au inceput sa vina toti taranusii la oras si accepta salarii de cacao,ca altfel beleau prazu’ domnii patroni

 3. #3
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-04-2007
  Mesaje
  410

  Corect cine e tanar si poate sa munceasca sa munceasca in strainatate pe alt salariu minim la alti hoti )

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.