Ce a strigat Craiova în Piaţa Prefecturii

Ce a strigat Craiova în Piaţa Prefecturii

595
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Protestarii care au ieşit în ultimele zile în Piaţa Prefecturii din Craiova au ales diferite căi de a-şi arăta nemulţumirile la adresa Guvernului şi a preşedintelui Traian Băsescu.

Unii s-au limitat doar la huiduieli si deja „hiturile” „Jos Băsescu”, „Ieşi afară, javră ordinară”. Alţii au vrut ca tot poporul să vadă de la televizor „laudele” pe care protestatarii le au la adresa guvernanţilor. “Vă rugăm să ne scuzaţi, nu producem cât furaţi!”, “Democraţia salvează România”, “Jos odiosul şi miniştrii”, “Ne cerem scuze că nu am murit în ‘89”, “Vrem alegeri nefraudate”, “Vierme”, “Jos Băsescu”, “Revoluţionar = Huligan”, “Noi v-am dat puterea, voi ne-aţi dat durerea”, „Funeriu nu uita, asta-i şi din vina ta”, sunt doar câteva din lozincile inscripţionate pe bannerele şi pancartele protestatarilor. Însă, câţiva tineri craioveni s-au gândit că Elena Udrea poartă o parte din vina ca România este în criză economică. Drept urmare, un banner cu mesajul „O blondă şi cu un chior vor să <<sugă>> un popor” a fost afişat joi în Piaţa Prefecturii din Craiova.

Sursa: lupamea.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     06-02-2009
    Locatie
     Unde nu te astepti!
    Mesaje
    4695

    Foarte bine!Sa continue!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.