Conducere nouă la Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova

Conducere nouă la Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova

26.132
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Gruparea de Jandarmi Mobilă (GJMb) ”Frații Buzești” Craiova are, de la 1 august 2017, o nouă conducere, după ce fostul comandat, col. Ion Dina, a trecut în rezervă, cu drept la pensie. 

La comanda GJMb va fi, în următoarele șase luni, maiorul Cosmin Mirea (foto stg.), fost ofițer de relații publice și purtător de cuvânt al Grupării vreme de aproape 12 ani. Acesta este secondat de maiorul Gabriel Păun (foto centru), care va desfășura activitățile de adjunct al comandantului. Planificarea și organizarea misiunilor de ordine publică și celelalte din competența Grupării sunt în atribuțiile maiorului Ștefănel Cârpici (foto dr.), șeful Serviciului Siguranță și Ordine Publică. 

Nu în ultimul rând, din această săptămână, funcția de ofițer de relații publice la GJMb Craiova este ocupată de sublocotenent Cristina Coroian Etegan. Noul purtător de cuvânt al unității a absolvit Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova, a intrat prima la Școala de Subofițeri Drăgășani – Jandarmi și a încheiat-o tot prima, ca șefă de promoție. Ulterior a promovat și examenul de trecere în corpul ofițerilor, desfășurându-și activitatea în structurile IJJ Olt, iar în prezent la GJMb Craiova.

Suntem o conducere tânără, poate chiar cea mai tânără din Jandarmeria Română, dar nu suntem lipsiți de experiență. Toți trei suntem absolvenți ai Academiei de Poliție ”Al. Ioan Cuza”, avem la activ peste 14 ani de activitate în această unitate, cunoaștem personalul unității, cunoaștem problemele unității, misiunile și sperăm să reușim să închegăm mult mai bine colectivul și să oferim cetățenilor niște servicii care să se apropie cât mai mult de așteptările acestora”, a declarat maior Cosmin Mirea, comandantul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova.

Foto: Ionelia Nucă



2 COMENTARII

  1. #1
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2826

    Sunteți pe dracu! Sunteți uneltele unei administrații mafiote.

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     05-11-2010
    Mesaje
    2
    Citat Mesaj initiat de @#I
    Sunteți pe dracu! Sunteți uneltele unei administrații mafiote.

    Foarte urat din partea dvs.! Daca nu va convine, aveti posibilitatea sa schimbati ceva, inclusiv tara!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.