(UPDATE) Craiova: ETI a început angajările la fabrica de biscuiti

(UPDATE) Craiova: ETI a început angajările la fabrica de biscuiti

6.936
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

ETI a dat startul recrutărilor în unitatea de producţie de la Craiova, care va fi gata în a doua parte a acestui an. Fabrica va fi ridicată în Parcul Industrial Craiova. Investiția este de circa 40 de milioane de euro, din care aproximativ 6 milioane de euro reprezintă ajutor de la stat. Posturile disponibile au fost publicate pe site-ul de recrutare bestjobs.ro. Odată cu apariția fabricii, vor fi create circa 300 de locuri de muncă pentru craioveni, o parte dintre aceștia urmând să fie calificați profesional în Turcia, după cum preciza primarul Craiovei.

 

Compania ETI are deja câțiva angajați la Craiova, care se ocupă de management și alți câțiva de șantier și mai face și alte angajări.

Conform datelor comunicate de AJOFM la cererea Craiova Forum, ”SC ETI EUROPEAN FOOD INDUSTRIES SA a comunicat prin oferta înregistrată la AJOFM Dolj cu nr. 568/09.01.2015 un număr de 19 locuri de muncă vacante pentru meseriile de: electrician, mecanic, inginer calitate, tehnician calitate, operator banda, lider de echipă şi inginer de producţie. Persoanele interesate de aceste locuri de muncă pot aplica până pe data de 01 aprilie 2015”.

În ceea ce privește recrutarea celor care vor lucra la producția de biscuiți procesul de selecția a început deja, cu primul pas, respectiv primirea CV-urilor de la doritori. În prezent, pot fi depuse CV-uri pentru posturile de tehnician proces de control, inginer pe controlul calității și muncitor/tehnician, job-uri care au fost publicate pe site-ul de recrutare www.bestjobs.ro. După încheierea perioadei de depunere a CV-urilor, va fi făcută selecția acestora, urmând să se decidă cine va fi angajat.

Producţia în fabrica de biscuiți din Bănie va începe în octombrie 2015. Unitatea va avea o suprafaţă de 75.800 de metri pătraţi, dintre care circa 18.500 mp reprezintă fabrica propriu-zisă.

 

 

6 COMENTARII

 1. #1
  Newcomer
  Data de inscriere
   07-06-2014
  Mesaje
  41

  Un lucru bun!

 2. #2
  Newcomer
  Data de inscriere
   11-12-2007
  Mesaje
  14

  Sa speram ca nu se lauda ca Ford

 3. #3
  Newcomer
  Data de inscriere
   19-03-2010
  Mesaje
  16

  Sincer sa fiu(este doar parerea mea) cred ca se va intampla cum a fost la Ford.Sper sa ma insel.In alta ordine de idei,noi astia tinerii,care suntem vazuti ca niste lenesi,unde putem sa ne angajam in Craiova?Cel mai nou exemplu este oferit de ETI,care pentru toate posturile cauta de la middle level in sus.Stiu ca experienta in domeniu se castiga,dar unde in Craiova?

 4. #4
  Newcomer
  Data de inscriere
   04-10-2009
  Mesaje
  45

  Tre’ sa te duci la Leibniz in Germania un an doi, ca te bage in seama turcii!

 5. #5
  Spammer
  Data de inscriere
   23-01-2006
  Mesaje
  2837

  pleaca ford,vine eti…

 6. #6
  Newcomer
  Data de inscriere
   27-02-2012
  Mesaje
  26

  Azi am trecut pe acolo.Este exact ca acum 3 luni,adica niste movile de pamant saltate din loc in loc.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.