Craiova: Trupa de teatru studențesc ”Face Act” caută actori

Craiova: Trupa de teatru studențesc ”Face Act” caută actori

2,592
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Tinerii care doresc să descopere secretele din spatele scenei sunt invitați sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 11.00, în Sala Mare a Casei de Cultură a Studenților Craiova, pentru a participa la preselecția pentru trupa de teatru studențesc Face Act. Preselecția se adresează tuturor studenților dar și elevilor de liceu.

Să faci parte dintr-o trupă de teatru studențesc nu înseamnă doar să îți petreci timpul liber alături de prieteni. Înseamnă mai mult decât atât! Înseamnă dezvoltare personală, să îți cunoști și să îți depășești limitele.

Tinerii au demonstrat că sunt capabili să realizeze lucruri frumoase. Teatrul este o poveste frumoasă, este viată, iar când vorbim despre trupa de teatru amator Face Act, tinerii sunt personaje principale. Așteptăm cât mai multe persoane la preselecție și le promitem că împreună vom descoperii legătura dintre teatru și viață”, a declarat actrița Mirela Găman, referent cultural CCS Craiova, coordonator Face Act.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.