Dolj: Dosare penale pentru braconaj cinegetic

Dolj: Dosare penale pentru braconaj cinegetic

1.867
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Ieri, lucrători din cadrul B.A.E.S.P. şi Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 4 Coşoveni împreună cu paznicii de vânătoare din cadrul A.V.P.S. „Artemis” Craiova au depistat, pe fondul de vânătoare 42 Teasc, doi tineri de 28 ani, respectiv 38 de ani, ambii din comuna Leu, în timp ce, cu ajutorul a doi câini ogari, căutau şi stârneau vânatul pe fondul de vânătoare. Pe numele celor doi au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj cinegetic.

În aceeaşi zi, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Dobreşti împreună cu paznicii de vânătoare din cadrul A.V.P.S. „Artemis” Craiova l-au depistat pe fondul de vânătoare 38 Daneţi – comuna Dobreşti, pe NICOLAE M., de 58 de ani, din localitate, care avea asupra sa arma de vânătoare calibru 12 mm.
Din primele cercetări a rezultat faptul că acesta nu deţinea autorizaţie de vânătoare şi se afla pe fondul de vânătoare cu scopul de a hăitui şi prinde vânatul. Asupra sa nu a fost găsit vânat, iar când a fost depistat a aruncat două cartuşe de vânătoare pe câmp. Arma de vânătoare a fost ridicată de către organele de poliţie în vederea cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     25-03-2008
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    2247

    Si cati or mai fi…?!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.