JCI Craiova organizează un curs gratuit de ”Negociere” pentru tinerii întreprinzători

JCI Craiova organizează un curs gratuit de ”Negociere” pentru tinerii întreprinzători

405
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Junior Chamber International (JCI) Craiova, Casa de Cultură a Studenților Craiova și Centrul pentru Dezvoltare Comunitară Durabilă (CDCD) lansează programul ”Academia de Training”,  un program care are ca scop dezvoltarea de oportunități de dezvoltare personală și profesională pentru tinerii doljeni.

JCI Craiova își propune să formeze o importantă comunitate de tineri lideri întreprinzători și manageri din zona Craiovei și să promoveze sprijinul antreprenorial în rândul tinerilor. În acest sens, JCI Craiova oferă oportunități de dezvoltare în cele patru domenii majore de acțiune: dezvoltare personală, leadership, afaceri și antreprenoriat și dezvoltare comunitară. JCI este o platformă de dezvoltare prin care tinerii dobândesc puterea de a genera schimbări pozitive în comunitatea în care trăiesc.

Prima oportunitate de formare în cadrul Academiei de Training are loc joi, 26 februarie 2015, începând cu orele 17, la Sala de Marmură a Casei de Cultură a Studenților Craiova. ”JCI Craiova și Casa de Cultură a Studenților Craiova vă propun un curs de NEGOCIERE. Dacă ești tânăr (18-35 de ani) și îți dorești să dobândești competențe în domeniul negocierii (arta negocierii, actorii implicați în procesul de negociere, scenariile negocierii), te așteptăm la curs! Ce trebuie să faci pentru a participa? Trebuie să ne trimiți un e-mail cu datele de contact și să ne spui cum vei folosi experiența participării la acest curs în activitățile tale curente! (E-mail: adina@cdcd.ro & adina@jcicraiova.ro )”, se arată într-un comunicat al JCI Craiova.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Newcomer
  Data de inscriere
   23-02-2015
  Locatie
   Londra
  Mesaje
  17

  Interesant.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.