Olguţa Vasilescu despre Preda: Va da Parchetului de muncă

Olguţa Vasilescu despre Preda: Va da Parchetului de muncă

465
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 2,75)

 Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, susţine că îl numeşte pe Radu Preda pe funcţia de director al RAT Craiova pentru că „a făcut farmacie în contabilitatea RAADPFL”.

 

Edilul Craiovei a dorit să liniştească apele în rândul salariaţilor Regiei Autonome de Transport în Comun Craiova şi a motivat numirea lui Radu Preda în funcţia de director al regiei. „Observ o îngrijorare la angajaţii RAT după numirea lui Radu Preda în funcţia de director. După Termoficare, pe care am descurcat-o cu greu, cea mai problematică regie rămâne RAT, cu 350 miliarde datorii. Rezultat al prăduielii, ani de zile. L-am trimis acolo pe omul în care am cea mare încredere, care a făcut farmacie în contabilitatea RADPFL şi care a stopat jaful din cimitire. Ce pot promite e că va stopa furtul de motorină, că nu îi e frica să ia decizii grele şi că va da Parchetului de lucru”, a postat Lia Olguţa Vasilescu pe contul său de pe o reţea de socializare.

 

Sursa: lupamea.ro

3 COMENTARII

 1. #1
  Newcomer
  Data de inscriere
   06-01-2012
  Mesaje
  15

  Incepe circul?!

 2. #2
  Newcomer
  Data de inscriere
   09-03-2013
  Mesaje
  18

  Circul de primavara…

 3. #3
  A%%
  Newcomer
  Data de inscriere
   07-03-2013
  Mesaje
  16

  Pai, multi din angajatii aia nemultumiti de la RAT ar trebui sa zaca in inchisoare pentru o perioada frumoasa de timp…Daca nu chiar toti.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.