Postul de city Manager al Craiovei nedorit

Postul de city Manager al Craiovei nedorit

1.188
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,00)

Postul de city Manager al Craiovei sau administrator al oraşului, până nu demult ocupat de Gheorghe Nedelescu pentru o perioadă de doi ani, nu a stârnit interesul vreunui candidat, întrucât nimeni nu şi-a depuns candidatura pentru această funcţie.

În această situaţie, concursul ce urma să fie organizat de Primăria Craiovei în perioada următoare, în zilele de 14, 15 şi 16 ianuarie nu se va mai desfăşura din cauza faptului că niciun proiect de management nu a fost depus de vreun candidat interesat să obţină funcţia de city Manager. Concursul urma să aibă două etape: pe 14 -15 ianuarie ar fi fost analizate proiectele de management, iar cea de-a doua etapa ce ar fi avut loc pe 16 ianuarie, pentru susţinerea acestor proiecte în cadrul unui interviu.

Primăria Craiovei a organizat acest concurs de proiecte de management, iar candidaţii şi-ar fi putut depune candidatura până pe data de 8 decembrie 2014, însă nimeni nu a fost interesat de acest lucru.

Printre cerinţele pentru acest post se numărau următoarele: studii superioare de lungă durată, experienţă de minimum trei ani în administraţia locală, disponibilitatea pentru deplasări şi delegaţii, dar şi pentru program de lucru prelungit.

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu a declarat că încă nu a fost luată o decizie dacă acest post va fi scos şi a doua oară la concurs.



2 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    1434

    Unde si au putut depune candidatii candidatura??La olga acasa?ca pe sitele primariei nu este facut nimic public…sau in media….iar vrea olga sa isi mai aduca vreo ruda?

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3458

    poate sa se bage oricine?pe ea fratilor

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.