Calafat: Cetăţean chinez prins că voia să se dea olandez

Calafat: Cetăţean chinez prins că voia să se dea olandez

1.420
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Un cetăţean chinez le-a prezentat polițiștilor la controlul de frontieră documente de călătorie olandeze aparţinând altei persoane. Acest lucru a putut fi observat chiar din fotografia titlului de călătorie, care nu corespundea cu realitatea.

Cetățeanul chinez s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, ieri, ca pasager într-un microbuz marca Volkswagen, și a prezentat la controlul de frontieră un titlu de călătorie eliberat de autorităţile olandeze.

Procedând la verificarea documentului, lucrătorii noştri au constatat că persoana prezentă la control nu corespunde cu cea din fotografia titlului de călătorie. Cu ocazia cercetărilor, s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţean chinez şi are 41 de ani. Acesta a declarat că a procurat documentul de la nişte cetăţeni turci, ale căror date de identitate nu le cunoaşte, în schimbul sumei de 1.000 de dolari”, a precizat purtătorul de cuvânt S.T.P.F. Dolj, comisar şef  de poliţie Ivănoiu Romică.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei cetăţeanului chinez şi au întocmit în cauză acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat şi fals privind identitatea.



4 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     04-07-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    77

    mai avea putin si zicea ca e african

    Nu!
  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2369

    Pai trebuia sa se vopseasca

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3457

    da .e adevarat.era congolez

  4. #4
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    6999

    Putea sa fie naturalizat

    Tel : 0768 32 22 23Y!M : senso13Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.