Salubritatea face planul pentru deszăpezirea Craiovei

Salubritatea face planul pentru deszăpezirea Craiovei

3.113
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Deszăpezirea străzilor din Craiova va fi realizată, în iarna 2017-2018, cu aproape 100 de utilaje, în cazul unor căderi masive de zăpadă, anunță reprezentanții societății.

SC Salubritate Craiova SRL, societate care are în sarcină deszăpezirea căilor publice din Craiova, a demarat procedura de licitație deschisă pentru închirierea unor utilaje necesare desfășurării acestei activități în iarna 2017-2018, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind 1 noiembrie 2017.

Potrivit anunțului publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, societatea va închiria de la terți, în funcție de condițiile meteorologice existente, minimum 36 și maximum 55 de utilaje cu șofer, împărțite în zece loturi (lotul 1- tractoare rutiere de minimum 60 CP echipate cu plug (semigreder)/lamă pentru împins zăpada și remorcă pentru transport, lotul 2 – tractoare rutiere de minimum 60 CP cu echipament pentru împrăștiat material antiderapant și remorcă pentru transport, lotul 3 – autogredere de minimum 80 CP pentru împins zăpada, lotul 4 – vehicule de gospodărie comunală cu lamă și sărăriță pentru activitatea de deszăpezire, lotul 5 – vehicule ≥16 tone cu lamă și sărăriță pentru activitatea de deszăpezire, lotul 6 – încărcătoare frontale cu cupă ≥ 3 mc pentru activitatea de deszăpezire, lotul 7 – încărcătoare frontale cu cupă și lamă pentru activitatea de deszăpezire, lotul 8 – autobasculante ≥ 16 tone, pentru transport, lotul 9 – autobasculante 7-16 tone, pentru transport, lotul 10 – vehicule de gospodărie comunală echipate cu sistem de turbofreză pentru activitatea de deszăpezire). Cele 10 acorduri cadru urmează a fi încheiate pentru perioada 15 noiembrie 2017-15 martie 2018.

Analizând evoluția licitațiilor deschise pentru închirierea utilajelor folosite la deszăpezire, organizate de societatea noastră în ultimii ani, SC Salubritate Craiova SRL a decis în acest an să se alinieze realităților din piață și să introducă, pentru fiecare lot în parte, un număr minim și un număr maxim de ore de acționare, precum și un număr minim și un număr maxim de ore de așteptare„, a declarat Mihai Butari, director general al SC Salubritate Craiova SRL.

Alături de vehiculele industriale închiriate, menținerea în stare de funcțiune a căilor publice din Craiova va fi asigurată și de cele 37 utilaje ale SC Salubritate Craiova SRL.

În ceea ce privește aprovizionarea cu material antiderapant, în prezent, SC Salubritate Craiova SRL are în stoc 867,88 tone de sare, 523,46 metri cubi de nisip și 10,28 tone de clorură de calciu.

2 COMENTARII

 1. #1
  0-day Member
  Data de inscriere
   17-09-2017
  Mesaje
  0

  Bine ca acum isi fac planuri, iar cand vine zapada nu sunt pregatiti, si spun ca i-a luat prea din scurt sau prin surprindere, sau ca nu fac fata, ca a nins prea mult

 2. #2
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  6887
  Citat Mesaj initiat de adimartianul
  Bine ca acum isi fac planuri, iar cand vine zapada nu sunt pregatiti, si spun ca i-a luat prea din scurt sau prin surprindere, sau ca nu fac fata, ca a nins prea mult

  Lasa ca o sa iesi tu cu pufoaica pe tine, cu caciula de astrahan in cap, cu manusi de piele de porc in maini si cu matura la brat sa deszapezesti Craiova. Eventual iti pui un plug la bicicleta si razi asfaltul mai ceva ca unimogu nemtesc.

  Ii dai la securitatea locala si pe aia care nu si-au deszapezit trotuarul.. ca sa ia amenda.. ca tie iti plac amenzile cand le iau altii.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.