Craiova: Opt luptători din România şi Surinam intră în ring, într-o nouă...

Craiova: Opt luptători din România şi Surinam intră în ring, într-o nouă ediție Golden Fighter

6.434
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Centrul Multifuncţional din Craiova va găzdui vineri, 20 octombrie 2017, între orele 20.00 – 24.00, o nouă ediţie Golden Fighter (GF). Vor intra în ring 8 luptători din România şi Surinam. GF este un circuit de competiţii sportive de prestigiu ce se adresează sportivilor cel mai bine pregătiţi, constând în concurarea într-un mediu competiţional profesionist, puşi faţă în faţă cu adversari de valoare, atât din România cât şi din Circuitele Internaţionale.

In cadrul evenimentului vor lupta şi trei craioveni: Cătălin Oprea, Ionuţ Iancu şi Marian Şerban. În ceea ce priveşte luptătorii din Surinam, aceştia sunt extrem de bine pregatiţi, de altfel nu trebuie să uităm că această ţară a dat sportivi de valoare printre care se numără Remy Bonjasky şi Ernesto Houst.

De menţionat că, în cadrul acestei competiţii, se va disputa şi un meci intercontinental de centură WKU. Evenimentul va fi difuzat live, timp de 3 ore, pe canalul DIGI Sport.

1 COMENTARIU

 1. #1
  0-day Member
  Data de inscriere
   17-09-2017
  Mesaje
  0

  Moartea vodkutei smardoiala, sau acum nu o mai intereseaza ? sau tot ea este in spatele acestui eveniment ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.