SCM-U Craiova a devenit vicecampioana nationala

SCM-U Craiova a devenit vicecampioana nationala

383
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Am visat frumos, am sperat, dar nu s-a putut mai mult. Craiova a iesit cu fruntea sus din finala Diviziei A1 la volei masculin, fiind invinsa cu 3-0 la general de Tomis Constanta

In aceasta seara, dupa un meci care a durat aproape 3 ore, tomitanii s-au impus in decisiv cu 15-9.
Primul set a fost adjudecat de Craiova cu 25-21, scor identic inregistrandu-se si actul secund, castigat de constanteni. Setul al treilea a fost de-a drpetul nebun de tot. Craiova a condus in permanenta si la cinci puncte, 15-10, a avut 19-16, pentru ca oaspetii sa intoarca la 19-22. Alb-albastrii revin in set se ajunge la 24-24, Constanta are 3 mingi de set, Craiova 6, iar setul se incheie cu un halucinant 35-33 in favoarea elevilor lui Danut Pascu. In al patrulea partial Tomis pleaca mult mai bine, se desprind usor pe tabela si intr-un final inchid setul cu 25-23.

A urmat tie-brekul decisiv, cel care a si decis campioana. S-a mers cap la cap pana la 6-6 cand si-au intrat il rol brigada de arbitrii care a acordat trei puncte controversate tomitanilor. Constanta castiga cu 15-9 si isi adjudeca titlul dupa o pauza de trei ani.

Cu toate ca au pierdut, craiovenii au fost aplaudati minute in sir de spectatorii care au ramas in Sala Polivalenta pana aproape de miezul noptii, Pentru toti, voleibalistii craioveni sunt campionii nostri.
Atmosfera meci Craiova – Tomis

Sursa: ghidsportiv.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    458

    Felicitari!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.