Studenți și elevi de la Sibiu și Boldești fac practică la ISU...

Studenți și elevi de la Sibiu și Boldești fac practică la ISU Dolj

5.568
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 3,00)

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Oltenia” al judeţului Dolj a deschis azi porţile pentru a primi în practică 26 studenţi şi elevi din cadrul Academiei Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” Sibiu şi Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti.

În perioada 13 – 24.11.2017, 3 studenţi, viitori ofiţeri cu specialitatea militară financiar – contabilitate de la Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” Sibiu, execută stagiul de practică la Compartimentul Financiar din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Oltenia” al judeţului Dolj.

În perioada 11.2017 – 26.04.2018, 23 elevi din cadrul Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti execută stagiul de practică în structurile de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Oltenia” al judeţului Dolj, pentru a deveni maiştri militari şi subofiţeri.

În tot acest timp, viitoarele cadre militare vor lucra 8 ore pe zi, desfăşurând activităţi teoretice cât şi practice, sub îndrumarea unor cadre militare care îndeplinesc atribuţii de tutore profesional.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.