Viitori ofițeri, în practică la Jandarmeria Dolj

Viitori ofițeri, în practică la Jandarmeria Dolj

11.066
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 3,00)

Studenţi din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti – Facultatea Jandarmi şi Facultatea de Drept se află la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj pentru a desfăşura stagiul de practică, în perioada 12.02 – 09.03.2018.

Cei 14 studenţi, şase de anul I, şapte de anul II şi unul de anul III, urmează să fie coordonaţi şi îndrumaţi în toată perioada de tutori – jandarmi cu experienţă în activitatea profesională şi vor participa la toate activităţile desfăşurate de aceştia, urmărindu-se realizarea obiectivelor şi măsurilor prevăzute în programa de practică.

Conducerea I.J.J. Dolj le-a prezentat tinerilor studenţi aspecte legate de specificul unităţii, atribuţiile, programul şi misiunile desfăşurate de jandarmii doljeni în zona de competenţă teritorială.

Viitorii ofiţeri au fost repartizaţi în misiuni de ordine publică şi misiuni de pază şi protecţie instituţională pentru a-şi pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs şi pentru a cunoaşte şi a-şi însuşi cât mai bine aspectele legate de munca de jandarm urmând ca la sfârşitul perioadei, fiecare să fie evaluat asupra modului de desfăşurare a stagiului de practică.

Acest stagiu de practică are un caracter practic – aplicativ şi reprezintă un bun prilej de aplicare a cunoştinţelor acumulate în cursul anului universitar de către viitorii absolvenţi ai instituţiei superioare de învăţământ aparţinând Ministerului Afacerilor Interne, în cadrul structurilor operative ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj.

2 COMENTARII

 1. #1
  0-day Member
  Data de inscriere
   11-02-2018
  Mesaje
  1

  Viitori ciumagari ai strazilor la ordinele mafiei de la conducere cand lumea o sa le sara la gat.

 2. #2
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  6993

  Le-ar sta mai bine in uniforma rosie de dinamovisti

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.