DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Centrul Multifuncțional Craiova vă invită, în perioada 25-26 noiembrie 2017 la “Winter Bazaar Craiova 2017”, ed. I, o expoziție cu vânzare de articole pentru copii, produse apicole, cadouri inedite, articole vestimentare, produse cosmetice, hand – made, flori.

Numeroși expozanți, dar și o serie de spectacole și ateliere de creație, de painting și desen pentru copii, vouchere cadou, analize medicale, concert de colinde sunt pregătite și se desfășoară pe parcursul celor două zile, în intervalul orar 10:00 – 18:00.

In cadrul evenimentului organizat, Prokinetic si Arca Med vor derula un set de analize gratuite pentru copii. Prokinetic va efectua analize de postura, analize importante in depistarea din timp a scoliozei la copii. Arca Med va verifica igiena orala a celor mici. Bebeti Play va amenaja un spatiu de joaca si activitati dedicate copiilor. Toți copiii care vor participa la activitățile desfășurate de Bebeti – Prokinetic – Arca Med vor beneficia de un voucher gratuit la clubul de joacă Bebeti Play. Un alt loc de joaca pentru cei mici va fi creat de cei de la Evenimente Ideale Craiova.

Salina Fulvia va fi prezenta si a pregatit pentru copii si insotitorii acestora un numar mare de vouchere cadou, ce consta intr-o sedinta de o ora la salina. De asemenea, clubul sportiv “Karate kyokushinkai Adrian Bratescu” sustine evenimentul si va pune la dispozitie pentru toti copiii vouchere cadou, ce consta in 3 luni de antrenament la Sala Vointa din centrul Craiovei.

Atelierele de creație sunt realizate în colaborare cu Palatul Copiilor Craiova și Biblioteca Județeană “Alexandru si Aristia Aman”.

In colaborare cu Asociatia Allons-y si SC Voce de Artist Srl se va desfășura și o acțiune de caritate ce constă în strangerea de fonduri, dar și haine, jucării, cărți pentru copiii nevoiași din centrele de plasament ale Craiovei. Având în vedere că se apropie Sărbătorile de iarnă, toți vizitatorii au posibilitatea de a face o faptă bună în sprijinul acestor copii.

  • Sâmbată, 25 Noiembrie 2017, în cadrul evenimentului, are loc și Festivalul Național de muzică ușoară, populară, instrumentală și dans “Voci de aur”, ediția I, organizat de SC VOCE DE ARTIST SA.
  • Duminică, 26 Noiembrie 2017, vă așteptăm cu :
  • Ora 11:00 – Concert de colinde – Ansamblul Folcloric “Cununița” – Palatul Copiilor Craiova.
  • Ora 12:00 – Concert de colinde – Liceul de Arte “Marin Sorescu”.
  • Ora 13:00 – Muzică ușoară : Alexandra Pănescu, Bianca Dumitru, Diana Feraru, Daria Cojocaru; Muzică populară : Palatul Copiilor Corabia.
  • Ora 15:00  – prezentare de rochii pentru scenă și defilare în costume populare.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.