Cadou de Crăciun

Cadou de Crăciun

446
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Judecătoarea Diana Cotoi de la Tribunalul Olt are suflet mare! Cuprinsă probabil de magia Sărbătorilor de Iarnă, ea a decis pentru a doua oară să-l scape de detenţie pe Sandu Anghel, cunoscut peste tot sub numele de Bercea Mondial. Este pentru a patra oară când magistraţii olteni iau această decizie, de fiecare dată roba cu guler roşu fiind purtată de o femeie.
Dacă exemplele Lilianei Oprea şi lui Carmen Marinescu, primele care au decis eliberarea interlopului, sunt singulare, Diana Cotoi este prima care îl eliberează pe Bercea petnru a doua oară. Acest lucru vine după ce, în urmă cu mai puţin de o săptămână, Curtea de Apel Craiova respingea decizia de eliberare.
Dacă mă întrebaţi pe mine, eu i-aş da drumul lui Bercea. Dacă trei oameni, teoretic mai deştepţi decât mine, cred că aşa este just, de ce n-aş crede şi eu?
Nu vreau să fiu avocatul Diavolului, însă, nu-i aşa, este luna cadourilor şi trebuie să fim cu toţii mai buni. La acest lucru s-o fi gândit şi Diana Cotoi şi probabil că a avut şi remuşcări după ce, la ultima şedinţă de judecată, a ţipat la nevasta lui Bercea să tacă şi a amendat-o. S-o fi gândit la reîntregirea familiei Anghel, în prag de Sărbători.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.