Cherciu: „Să i se pună cătuşele domnului Berceanu”

Cherciu: „Să i se pună cătuşele domnului Berceanu”

567
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Întrebat despre plecare lui Gelu Vişan la PP-DD, din partea căruia candidează pentru un loc în Parlamentul României, Dan Cherciu a afirmat că, „pentru un astfel de om” candidatura este „o chestiune de viaţă şi de moarte”. Totodată, acesta a vorbit despre contracte suspecte, cătuşe şi… Radu Berceanu.

„Eu cu Gelu Vişan cred că am schimbat trei saluturi. Acum, e clar că tot ce face dânsul, privind prin prisma faptului că şi-a pierdut mandatul, e o chestiune de viaţă şi de moarte pentru o astfel de persoană. E clar că în lumea asta relativă, singurul criteriu după care poate fi judecat e ca Procuratura să se sesizeze. PSD-ul este de şase luni la guvernare, mâine-poimâine, doamna ministru a Justiţiei va numi noul procuror, ori dacă este aşa cu acele contracte, cu acele hoţii care s-au făcut, nu am auzit de nişte cătuşe. Deci, să se meargă şi să i se pună cătuşele domnului Berceanu sau altcuiva, ori asta ridică un semn de întrebare: acum cine e mai protejat?”.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.