Craiovenii, invitați să participe la ”Zilele Reciclării”: Caravana ECOTIC, în centru

Craiovenii, invitați să participe la ”Zilele Reciclării”: Caravana ECOTIC, în centru

1.338
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 1,00)

Craiovenii pot aduce la Caravana ECOTIC, timp de 8 zile, intre 24 si 31 iulie, deseuri de echipamente electrice si electronice, precum si becuri si neoane arse. In schimbul acestor deseuri vor primi cate un voucher cu care vor participa la cele 2 tombole dedicate. Extragerea la sorti va avea loc in seara zilei de 31 iulie, la Caravana. Tombola dedicata DEEE va avea ca premii 3 tablete Samsung oferite de catre Dedeman, iar tombola dedicata becurilor si neoanelor, o tableta Samsung oferita de catre Recolamp.

 

caravana ECOTIC 1Caravana ECOTIC este o expozitie mobilă, pe patru roti, a deseurilor de echipamente electrice si electronice. Aceasta va fi prezentată vineri, 24 iulie, de la ora 11.00, in Piata William Shakespeare (Esplanada Teatrului National „Marin Sorescu”).

 

In prezenta autoritatilor publice si a publicului larg, organizatorii vor demara activitatile de constientizare si colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), a becurilor si neoanelor arse. Aceste activitati sunt cuprinse in campania denumita “Zilele Reciclarii in orasul Craiova!”.

 

Caravana ECOTIC este deschisa publicului larg pentru a fi vizitata incepand din data de 19 iulie, in Parcul Tineretului din Craiova. Va asteapta zilnic, intre 10 si 18, pana pe 23 iulie. Proiectul Caravana ECOTIC se desfasoara in perioada iunie 2014 – iunie 2016, si are drept scop constientizarea populatiei privind reciclarea corecta a deseurilor de echipamente electrice si electronice.

 

Site-ul Caravanei este http://www.caravanaecotic.ro . Pe www.ecotic.ro gasiti informatii legate de evenimentele Caravanei. Filmul de prezentare al Caravanei este disponibil aici https://www.youtube.com/watch?v=oEkxiZKXrNo



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2890

    Foarte bine .

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     16-05-2008
    Mesaje
    35

    macar pozele de ar fi din craiova

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.