Olivian Surugiu, fostul jucător al Universităţii Craiova, implicat într-un accident la Pădurea...

Olivian Surugiu, fostul jucător al Universităţii Craiova, implicat într-un accident la Pădurea Saru

770
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Surugiu conducea autoturismul, iar în partea din dreapta faţă, se afla încă un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Craiova. Fostul jucător al Universităţii a pierdut controlul maşinii şi a ajuns în şanţ. Accidentul s-a petrecut, miercuri, în jurul orei 13.30, pe DN 65-E574, în zona Pădurii Saru.

La locul accidentului au ajus pompierii SMURD din cadrul Detașamentului Slatina şi un echipaj cu medic de la SJA. Salavatorii i-au găsit pe cei doi tineri în afara autoturismului avariat.

Atât Surugiu, cât şi prietenul său au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

„Pasagerul a fost găsit conștient, cu excoriații și contuzii la nivelul membrelor inferioare și superioare și cefalee. Acesta a fost transportat la UPU Slatina pentru investigații medicale amănunțite. Șoferul autoturismului a fost preluat de echipajul cu medic, conștient, cu plagă și fractură la membrul superior drept și excoriații la nivelul feței. Pacientul a fost transportat tot la UPU Slatina”, a declarat plutonierul Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

 

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.