DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5.00)

Asociația ”Ateliere Fără Frontiere” dotează Școala Generală Nr. 24 ”Sfântul Gheorghe” și Colegiului Național ”Nicolae Titulescu” din Craiova” cu unități centrale, monitoare, periferice și sisteme de operare”. Cele două unități de învățământ au fost selectate de Uniunea Profesorilor de Informatică din România (UPIR), după ce s-au remarcat prin potenţialul elevilor cu aptitudini tehnice şi interesul crescut al acestora pentru dezvoltarea de aplicaţii informatice.

Școala și liceul din Dolj care beneficiează de dotări noi fac parte dintr-o listă totală de 10 unități de învățământ din România care au fost selectate pentru le fi modernizate laboratoarele de informatică, prin programul Tech Kites, susţinut financiar de BRD – Groupe Societe Generale.

Aceste 10 unităţi de învăţământ pot crea un mediu educaţional care să conducă la performanţe ale elevilor în zona STEM (Ştiinţă, Tehnologie, Inginerie şi Matematică), dar le lipsesc dotările necesare pentru o bună desfăşurare a cursurilor. Ne bucurăm să sprijinim modernizarea laboratoarelor de informatică din aceste şcoli şi licee pentru a ajuta nişte tineri să-şi atingă potenţialul de dezvoltare“, a declarat Damien Thiery, Director General al Ateliere Fără Frontiere.

Calculatoarele donate în cadrul programului Tech Kites sunt livrate chiar în aceste zile.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.