Craiova: Conferință Internațională de Economie – iConEc 2015

Craiova: Conferință Internațională de Economie – iConEc 2015

1.373
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor organizează, în parteneriat cu European Institute for Advanced Behavioural Management (EIABM), Universitatea Saarland; Universitatea din Piraeus, Grecia; AFER Romania, Scala Doctorală în Științe Economice a Universității din Romania, Societatea Academică de Management din România –  SAMRO, cea de-a VII-a ediție a Conferinței Internaționale Competitivitate și stabilitate în economia bazată pe cunoaștere – iConEc 2015. Evenimentul va avea loc în perioada 20 – 21 martie la Universitatea din Craiova.

La conferință s-au înscris peste 150 de participanți din țară și străinătate. Aceștia vor sustine lucrări științifice în cadrul celor 6 secțiuni organizate.

Cu aceasta ocazie vor fi prezenți la Craiova distinși oaspeți din importante universități europene din Germania, Spania, Grecia, Polonia, precum și din Emiratele Arabe Unite. În plen vor susține prelegeri pe teme de interes economic prof. Miguel Angel Acedo Ramírez PhD., (University of La Rioja/ Spain), prof. Volker Stein PhD. (University of Siegen/Germany), prof. Hanna         (ASE Bucuresti, Romania), prof. Joachim Zentes, SaarlandUniversity (Germania), prof. Eleftherios Thalassinos, University of Piraeus (Grecia). De asemenea, la conferință sunt invitați să participe și studenții MBA.

Festivitatea de deschidere va avea loc vineri, 20 martie, ora 9:30, în Sala Albastră a Universitatii din Craiova.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.