Poliţiştii s-au întâlnit cu elevii şi liceenii din Craiova

Poliţiştii s-au întâlnit cu elevii şi liceenii din Craiova

1.614
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Poliţiştii Secției 4 Poliție Craiova s-au întâlnit astăzi cu elevii claselor a V-a ai Școlii Gimnaziale “Sfântu Gheorghe” din Craiova, precum și cu elevi claselor a V a și a X a ai Colegiului Național „Nicolae Titulescu”, în cadrul programului „Să știi mai multe, să fii mai bun” dedicat desfășurării în unitățile de învățământ preuniversitar de activități extracuriculare și extrașcolare.

Cu această ocazie, elevilor le-au prezentate aspecte generale privind activitatea poliției, au fost dezbătute teme de pregătire antiinfracțională și antivictimală în vederea diminuării violenței, purtându-se deasemenea discuţii şi în vederea înlăturării manifestărilor de comportamente necorespunzătoare în interiorul școlii.

„Celor peste 50 de elevi prezenţi la întâlnirile cu poliţiştii le-au fost prezentate cazuri concrete şi exemple care au avut un mesaj educaţional şi bun de urmat. Ne-a bucurat şi implicarea elevilor care au venit cu întrebări cât mai diverse şi care şi-au arătat interesul şi dorinţa de a cunoaşte cât mai multe aspecte ce cad sub incidenţa legii penale, dar şi faptele de natură contravenţională”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Amelia Căprărin.

Polițiștii de proximitate din cadrul Secției 4 Poliție au ajuns şi s-au întâlnit în cursul zilei de ieri şi cu elevii claselor IX-XII din cadrul Colegiului Tehnic de Arte si Meserii „Constantin Brâncuşi” şi cu elevi din cadrul Liceului Tehnologic „Transporturi Căi Ferate” din Craiova.

La aceaste activități au participat aproximativ 60 de elevi și 5 cadre didactice care ne-au ajutat ca de fiecare dată în transmiterea mesajului campaniei „Să știi mai multe, să fi mai bun”.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.