25 de furturi în 5 luni, „palmaresul“ unei bande de adolescenți din...

25 de furturi în 5 luni, „palmaresul“ unei bande de adolescenți din Băilești

6.657
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
25 de furturi dovedite în 5 luni. Este palmaresul a trei tineri cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani care au terorizat Băileștiul. Orice neatenție a proprietarilor de mașini sau locuințe, precum și a comercianților a fost „taxată“ de adolescenți. Aceștia au furat tot ce le-a picat în mână de la bani si până la unelte. De regulă atentau la mașinile și casele uitate deschise. Nu s-au dat însă înlături nici de la a sparge magazine sau a-i „ameți“ pe vânzători și a le fura de sub ochi.În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, în perioada 01.05-27.09.2016, au comis nu mai puțin de 25 de furturi din societăţi comerciale, din locuinţe şi din autoturisme, astfel fiiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 14.000 lei“, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPj Dolj.
Polițiștii au reușit să le dea de urmă și puși în fața probelor aceștia și-au recunoscut vina. Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Fotografie simbol 
 


4 COMENTARII

  1. #1
    Gamer
    Data de inscriere
     31-07-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    26

    5 ani de puscarie ar fi suficient dar ar fi mai preferabil 10 ca sa fie treaba treaba

  2. #2

    Pușcărie nu le va da nimeni, caci trăim in România. Dar macar munca in folosul comunității fix de valoarea prejudiciului.

  3. #3
  4. #4

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.