Excelența în afaceri premiată de Camera de Comerț. CraiovaForum pe podium

Excelența în afaceri premiată de Camera de Comerț. CraiovaForum pe podium

5.460
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Camera de Comerț și Industrie Dolj a premiat excelența în afaceri. Gala Topul Firmelor a ajuns la ediția a XXIII-a și a avut loc la restaurantul Flora din Craiova, în prezența a numeroși oameni de afaceri, a autorităților locale, dar și a mediului academic.

 

Pentru realizarea Topului Firmelor s-a ținut cont de o serie de indicatori economici: cifra de afaceri netă, profitul şi rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi a capitalului angajat. „Cea de-a XXIII-a e diţie a Topului firmelor organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Dolj premiază cei mai importanţi operatori economici din judeţ, care au avut performnaţe economice – financiare notabile în anul 2015” a spus Gabriel Vlăduţ, preşedintele Camerei de Comerţ.

 

CraiovaForum a obținut locul I în categoria firmelor mici și mijlocii ce desfășoară activități de publicitate pentru rezultatele financiare din anul 2015.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     10-10-2008
    Mesaje
    44

    Pozele si filmarea de la eveniment unde pot fi vizualizate?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.